Gratis verzending boven de € 75,- binnen Nederland

Product Tag - Bobo Choses

Filter

Bobo Choses

Jaa, wat een prachtig merk. Wat? Nog nooit van Bobo Choses gehoord?
Bobo Choses is zo’n merk waar wij als een ‘kind zo blij’ van worden!
Een eigenzinnig merk, ontstaan in 2008 onder de Spaanse zon. Het leuke van Bobo choses is dat elke nieuwe collectie ontstaat vanuit een verhaal. Het begint met een mooi kinderboek vol met prachtige illustraties, waaruit ze gaan werken aan de kledinglijn.

Iedere collectie wordt met veel zorg gemaakt en de prints worden met de hand geïllustreerd. De kleding draagt comfortabel door de zachte en soepele stoffen die ze gebruiken. Bobo choses staat erom bekend dat hun kleding een beetje oversized valt. De reden hierachter is dat je er dan ook extra lang mee kunt doen. Dit is wat Bobo choses ook echt uitdraagt, wees zuinig en zorg voor de aarde.

The catalogue of marvellous trades  

Een collectie met veel creativiteit, mogelijkheid en vrijheid, met de boodschap: Wees wie je wilt zijn!
Wat wil je worden als je later groot bent? Een astronaut, brandweerman?Niets is beter dan het andere. Een conciërge is net zo nodig als een dokter, zo lang iedereen iets positiefs toevoegt aan de samenleving.
Kies je voor de toffe all over sweater met dinos? Of voor een sleeve mét turtle neck en umbrellas? Of ….
Musthaves voor elke (kinder)garderobe.

Baby collectie

Er is een speciale baby collectie met de zachtste broekjes, leggings, sweaters en meer. De babylijn heeft net als de kinderlijn grappige details en eigenzinnige prints. Kortom, ook voor de allerkleinsten is er genoeg te vinden in de wereld van Bobo choses.

Kindercollectie

Bobo choses heeft een grote kindercollectie. Belangrijk is dat kinderen goed moeten kunnen bewegen in hun kleding. Het moet lekker zitten en je moet er goed in kunnen spelen. Door de zachte, bio stoffen, mooie kleuren en grappige illustraties past de kleding perfect bij de belevingswereld van kinderen. Bobo choses maakt de lekkerste broeken om is goed mee te klimmen en de mooiste jurken om lekker mee te zwieren.

Accessoires en home artikelen

Bij iedere collectie zit ook een uitgebreide collectie accessoires en home artikelen. Denk aan de leukste sokken en de vrolijkste tassen. Uiteraard met de mooiste illustraties en leukste prints. Kortom een feestje!
Eenmaal een fan altijd een fan van dit prachtige merk!

Duurzame kinderkleding

Een paar feitjes. 89% van de SS19 collectie is lokaal geproduceerd (86% Spanje, 8% Portugal en 6% anders. 49% is gemaakt van bio katoen (GOTS gecertificeerd) en 90% van de babycollectie.
Sinds SS19 proberen ze dit bij alle collecties te realiseren.

U heeft dit product zojuist aan de winkelwagen toegevoegd: